νεα υορκη 280€ (Σεπτεμβριος)

νεα υορκη 280€ (Σεπτεμβριος)

ανά άτομο

Η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε μαζί μας τη Νέα Υόρκη. Ταξιδέψτε για 7 μέρες από την Αθήνα στην Νέα Υόρκη με 280 Ευρώ!

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια Αθήνα Νέα Υόρκη Σεπτέμβριος

Ταξιδέψτε για 7 μέρες  (6 διανυκτερεύσεις) τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., με 280 € (με επιστροφή)!

Χτισμένη στις ακτές του Ατλαντικού, στα βορειανατολικά της χώρας, είναι η διασημότερη και μεγαλύτερη πόλη της Αμερικής, ένα από τα βασικότερα οικονομικά κέντρα της χώρας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Ο πληθυσμός της, πάνω από 8 εκατομμύρια.

Οι γλώσσες που θα ακούσεις στην περιοχή, πάνω από 800, κάτι που την κάνει την πιο ποικιλόμορφη γλωσσικά πόλη του κόσμου. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται πάνω στο νησί Μανχάταν, στις εκβολές του ποταμού Hudson. Αποτελείται από πέντε μεγάλους δήμους: το Bronx, το Brooklyn, το Manhattan, το Queens και το Staten Island.

Αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, που συρρέουν για να γνωρίσουν από κοντά την πιο πολυπολιτισμική πόλη του κόσμου και να θαυμάσουν τα αμέτρητα αξιοθέατά της.

Αναμφίβολα το σύμβολο της Νέας Υόρκης είναι το Άγαλμα της Ελευθερίας, αλλά μην παραλείψεις να επισκεφτείς το Empire State Building, να διασχίσεις τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, να χαθείς στο καταπράσινο Central Park και να εκμεταλλευτείς τις αμέτρητες δυνατότητες που σου δίνει η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ…

Ταξίδεψε για 7 μέρες από την Αθήνα στην Νέα Υόρκη με 280 Ευρώ!

Ημερομηνιες:

10/09 – 17/09 (7 μέρες, 280€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την περίοδο που αναρτήθηκε αυτή η προσφορά (11/07) και ενδέχεται να έχουν μεταβληθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας.

*Το ταξίδι είναι do it yourself. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του αγοράζοντας τα αεροπορικά εισιτήρια και κλείνοντας την διαμονή ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αθήνα Νέα Υόρκη Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με πτήσεις της British Airways και της American Airlines με ενδιάμεση στάση στο Λονδίνο και κοστίζουν 280€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες.

Κράτηση μπορείτε κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Kiwi.

Αθήνα – Νέα Υόρκη | Τρίτη 10/09 – 13:30 (Ενδιάμεση Στάση: Λονδίνο)

Νέα Υόρκη – Αθήνα | Τρίτη 17/09 – 07.55 (Ενδιάμεση Στάση: Λονδίνο)

Αθήνα Νέα Υόρκη Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια Λεπτομέρειες

*Στην τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x30x15cm έως 23 κιλά (χειραποσκευή).
  • Μια αποσκευή με διαστάσεις 56x38x20 έως 23 κιλά.

 

Αποσκευές Πτήσης

Ακολουθήστε μας στην ομάδα μας στο FACEBOOK και μάθετε πρώτοι τα ταξίδια που ετοιμάζουμε.

  • Προορισμός