Γκντανσκ 107€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)

Γκντανσκ 107€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)

ανά άτομο

Ταξιδέψτε για 4 μέρες (3 διανυκτερεύσεις) τον Οκτώβριο στο Γκντανσκ της Πολωνίας, με διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 107€ για αεροπορικά και διαμονή με πρωινό, από Αθήνα.

Ταξιδέψτε για 4 μέρες (3 διανυκτερεύσεις) τον Οκτώβριο στο Γκντανσκ της Πολωνίας, με διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 107€ για αεροπορικά και διαμονή με πρωινό, από Αθήνα.

Το Γκντανσκ είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας και φιλοξενεί το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας. Το Γκντανσκ ήταν ο νούμερο ένα προορισμός για το 2018 σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις του TripAdvisor. Θα λέγαμε ότι είναι ένας μικρός παράδεισος στα βόρεια της χώρας. Πρόκειται για έναν φιλόξενο και συνάμα αυθεντικό τόπο βυθισμένο στις διαφορετικότητές του.  Άνθρωποι παραδοσιακοί και χαμογελαστοί σε περιμένουμε σε κάθε γωνιά του. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις πόλεις Γκντίνια και Σόποτ, τα τουριστικά θέρετρα της περιοχής μέσα σε μισή ώρα και με χαμηλό κόμιστρο εισιτηρίου.

Ημερομηνιες:

4/10 – 7/10 (4 μέρες, 107€)
11/10 – 14/10 (4 μέρες, 107€)
18/10 – 21/10 (4 μέρες, 107€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την περίοδο που αναρτήθηκε αυτή η προσφορά (09/07) και ενδέχεται να έχουν μεταβληθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας.

*Το ταξίδι είναι do it yourself. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του αγοράζοντας τα αεροπορικά εισιτήρια και κλείνοντας την διαμονή ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν από 64€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση μπορείτε κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com ή μέσω της kiwi.com πατώντας εδώ.

Αθήνα – Γκντανσκ | Παρασκευή 11/10 – 16:25
Γκντανσκ – Αθήνα | Δευτέρα 14/10 – 19:10

*Στην τιμή των αεροπορικών εισητηρίων περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm (χειραποσκευή). Αν θέλετε να πάρετε και μια βαλίτσα με ροδάκια έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Διαμονή στο nice rooms booking γκντενσκ Πολωνία Backpackers ευέλικτα diy ταξίδια σε Ελλάδα Ευρώπη

Το Nice Rooms βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ από τον σταθμό των τραίνων Gdańsk Główny, 1.4 χλμ από το γήπεδο της πόλης και 3 km από την παλιά πόλη. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi, πάρκινγκ, ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση. Η κουζίνα είναι κοινόχρηστη. Το αεροδρόμιο είναι 20 λεπτά με το αυτοκίνητο και 37 λεπτά με το λεωφορεία ενώ η στάση βρίσκεται στα 50 μέτρα από το ξενοδοχείο.

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και πρωινό.
* Η τιμή αφορά κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο

Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com

ΣΥΝΟΨΗ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα επιλέγοντας τις ημερομηνίες 11/07 – 14/10

• Αεροπορικά εισιτήρια: 128€
• Ξενοδοχείo: 86€
• ΣΥΝΟΛΟ: 214€ / 2 άτομα = 107€ το άτομο

*Η παραπάνω τελική τιμή υπολογίστηκε αφού μοιράστηκε το έξοδο της διανυκτέρευσης και στα 2 άτομα.

 

Ακολουθήστε μας στην ομάδα μας στο FACEBOOK και μάθετε πρώτοι τα ταξίδια που ετοιμάζουμε.

  • Προορισμός